حجتالاسلام والمسلمین سید اکبر حسینی نژاد در گفتوگو با حوزهنیوز، شهید مطهری را از فارغالتحصیلان حوزه علمیه قم در جوار بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) معرفی کرد و گفت: شهید مطهری اهل علم و عمل بود. از نظر اخلاقی نیز دقیق بود؛ به گونهای که مستحبات را رها نمیکرد و از کوچکترین مکروهات دوری میجست.
وی درباره نقش شهید مطهری در دانشگاهها، اظهار داشت: استاد مطهری، در زمانی به تهران رفت و در دانشگاهها تأثیرگذار شد که این کار در آن زمان برای روحانیون کاری دشواری بود، ولی این استاد شهید، با تلاش فکری خود، توانست این کانون را به کانونی علیه رژیم طاغوت تبدیل کند
قائممقام تولیت آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) افزود: درست است که انقلاب اسلامی از قم و حوزه شروع شد، ولی در میان دانشجویان و روشنفکران دانشگاه به کمال رسید و یکی از بزرگترین سدهایی که در برابر رژیم طاغوت قرار گرفت، همین دانشگاه و دانشجویان بود.
*تاثیر حضور شهید مطهری در دانشگاه
حجتالاسلام والمسلمین حسینی نژاد با اشاره به دیگر تأثیرات علامه مطهری در دانشگاهها، گفت: استاد مطهری مبارزههای فراوانی با خرافات و فرهنگ بیگانه که از طرق مختلف به ویژه کمونیستها با نامهای خلق مسلمان، خلق و مردمداری و... به دانشگاهها نفوذ کرده بود و به دنبال به انحراف کشیدن جوانان بود، انجام داد و با ارتباط و نوشتههای خود توانست این مباحث را از دانشگاهها جمع کند.
وی با بیان این که شهید مطهری به جامعه بشری روح تازهای بخشید، ادامه داد: هر کتاب و سخن این استاد شهید دانشگاهی اسلامی است که در داخل و خارج کشور در حال نشر است و به جامعه بشری روح میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین حسینینژاد یادآور شد: علیرغم این که کتابهایی این استاد شهید بیش از سه دهه گذشته نگاشته است، اما به اندازه عمق و جامعیت دارد که گویی که برای مسائل امروز نوشته شده و در حل مسائل و مشکلات تأثیر زیادی دارد.
*انتقاد از کمتوجهی به جایگاه سرمایههای علمی
قائممقام تولیت آستانه مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) در پایان شهید مطهری را نعمتی معرفی کرد که دشمن به جایگاه او زودتر از ما پی برد، گفت: متأسفانه دشمن نسبت به نخبگان، فرهیختگان و سرمایههای ما شناخت بهتری دارد و ما نسبت به جایگاه آنان کمتوجهیم!.